Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Buki-Mix írások, dokumentumok

Etessünk pontosan!

Ebben a cikkben a PVA hálók és tasakok használatával foglalkoznék egy kicsit. Ez az etetési eljárás nagyon koncentrált etetést tesz lehetővé a számunkra.

Ebben a cikkben a PVA hálók és tasakok használatával foglalkoznék egy kicsit. Ez az etetési eljárás nagyon koncentrált etetést tesz lehetővé a számunkra. 
Minden egyes cikkben hangsúlyozom a koncentrált, és jó minőségű anyagokból álló etetést. Véleményem szerint a sikerünk kulcsa ez. Sok egyéb fortéllyal is tűzdelhetjük, hisz az olvadó háló és tasak sok lehetőséget rejt magában. A PVA termékek vízre lágyuló, majd teljes mértékben olvadó, megsemmisülő anyagok. Etetésünkön semmi nyomot nem hagynak maguk után. Így pontosan a horog mellé juttathatjuk a csalogató szemeket. Nagyon komoly segítség lehet ez, ha nem tudunk behordani, és dobással kell elérnünk az etetést. A PVA háló használatát a későbbiekben képekkel illusztrálom. Egy fontos szempontot kell csupán figyelembe vennünk, éspedig azt hogy a hálóba, vagy tasakba csak teljesen száraz etető anyagot tölthetünk, vagy olyan anyagokkal kezelt pelletet,magvakat, amik nem indítják el a lebontó folyamatot a PVA termékünkön. Nagyon sok horgász nem törődik az etetéssel megfelelően, így a fogási esélyük is alacsonyabb. A nagy területen szétszórt etető anyag jóllakatja a halakat, és kevesebb eséllyel találják meg a horgunkat. Ha kipróbálják az általam most bemutatásra kerülő etetési módszert, biztosan nem csalódnak. Sok szép halat adott már a hálóba tett és pontosan a horgomra rakott PVA. Mindenkinek szívböl ajánlom, némi BUKI pelletel megpakolva iszonyú fogós tud lenni. 

A PVA tasak,és háló. 
 


Néhány fotón illusztrálom a háló megtöltését, illetve a háló vízbe kerülése után történő teljes megsemmisülését. 


A hálónk egyik végére kössünk egy csomót. 
 

Majd a töltő csövön keresztül szórjunk bele etető anyagot. 
 

Kössük meg a megtöltött hálót egy ujabb csomóval,és készen is vagyunk. 
 

A vízbe érve elfekszik a fenéken a horoggal együtt,melyet beleakasztottunk a hálóba. 
 

És azonnal lebomlik,szabaddá téve az etető anyagunkat. 
 

A lehető legkoncentráltabb etetést kaptuk kézhez. 
Kívánok bátor kísérletezést vele, és gyönyörű halakat.



Értékelés:
0

 Dragovec Zsolt


Közreadva: 2016-03-06
Megtekintve: 740 alkalommal
Buki-Mix Információs oldal

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár