Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Ti írtátok (tesztek, tapasztalatok, vélemények)



Horgászat Buki Mix pelletekkel a Római tavon.

Szeretnék egy pár sort írni a Római tavi 2006.09.15 horgászatunkról.24-órát horgásztunk péntek délután 16.00-tól szombat délután 16.00-ig. Az időnk kissé szeles, de szép napos volt.Négyen horgásztunk különböző csalikkal. Én személy szerint bojlikkal és pelletekkel probálkoztam. Este 21.00-ig nem volt bojlira kapásom (csaliztam epressel, halssal, májassal stb.)21.00 után kipróbáltam az eggyik ismerősőmtől kapott Buki Mixes kagylós és mézes 8mm-es pelletet.
A kagylós pelletre 21.40-kor volt az első kapás a hal 8,2kg volt, 22.30-kor 8.5kg -os és 23.05-kor 6,1kg -os halat fogtam és még kettő gyönyörű kapást elrontottam - sajnos(valamire rátekeredett kapás után).
A reggeli órákban mézes pellettel fogtunk 2 szép amúrt (4 és 5 kg-osak), és kettő kisebb pontyot (3 és 4 kg-osak).
A társam akivel egy stégen voltam kért a pelletből és ő is fogott 2db szép tőpontyot a kagylós pellettel 9,10 kg és 7,7 kg-ok voltak.
A nagyobbikat 22.50-kor a kissebbiket 23.20-kor fogta.
Az éjszaka 6 db stégen horgásztak összesen és 2db halat fogtak (messzemenőleg a legjobbak voltunk). A pelletet pelletgyűrűvel rögzítettük a horgon és egy kicsi hungarocellel emeltük meg. Szeretném a gyártó figyelmébe ajánlani! Lehet, hogy érdemes lenne lebegő kivitelben gyártani a pelleteket!!?? Szeptember végén szintén tervezünk egy túrát akkor 48 órát fogunk horgászni. Természetessen megpróbálok addig több féle Buki Mix terméket beszerezni hátha megint szép élményekkel gazdagodunk. Fogásokról, csalikról beszámolok!!!!
GÖRBÜLJÖN A BOT!!!
Üdv:Fuma

Szerző: Boros Norbert / fuma
Értékelés:
0

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár