Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Ti írtátok (tesztek, tapasztalatok, vélemények)



Bukimix-xel Dunakeszin

Dunakeszi Kavicsbánya-tavi élményeink

A lehetőséget megköszönve szeretném elmesélni fantasztikus élményeinket
amely a Buki-mix team jóvoltából eshetett meg velünk múlt heti horgászatunk alkalmával./ Utalok itt a múlt havi nyereményjátékra melyben eddigi legemlékezetesebb horgászélményünket írtam le, és a termékek melyet nyertünk segített hozzá a 2007-es év eddigi legszebb halacskájához.-
A palotai -tó megszűnése óta, férjem kedvelt horgászhelye lett Dunakeszin a kavicsbánya -tó.
Fogásokban hol sikeres, hol kevésbé, feltehetőleg a változó,-véleményem szerint- olykor emberek számára is nehezen elviselhető időjárásnak köszönhetően.
Eddig férjemmel 2-3,5 kg-os pontyokat fogdostunk itt, megfigyelése szerint átlagosan egy horgászat alkalmával 2 db-nál többet nem sikerült horogra csalni.
Megjegyzem nem most próbálkozott először Buki mix termékekkel, ha sikerült beszereznie, sajnos itt környékünkön beszerezni nem túl egyszerű.
A nagyszerűen, sokféle anyagokból, a következő etetőanyag összeállítással próbálkozott:
1 kg szúnyoglárvás pirospontyozó special
1 kg kenderrel dúsított pontyspecial ezt megfűszerezte egy doboz csemegekukoricával, és egy doboz csontival.
A horogcsali 1 lebegő ufó-eper-amino- és egy halas lebegő pellet.
Ezt hajszálelőkére tűzte fel, és ezen csalikombinációval elértük a 7 db pontyot.
A legszebb 8,40 kg tőpontya legkisebb pedig 2, 80 kg-os volt.
A férjem azóta is azon töpreng, hogy véletlen vagy pedig a Bukimix termék segítette-e hozzá a fantasztikus fogásokhoz.
Én hiszem, hogy a termékek vezették ehhez a sikerhez, ezt a több kérdezősködő horgásztársnak is örömmel ajánlottuk az Önök csali ill. etetóanyagait, és türelmetlenül várja a következő bevetést ahol tovább folytatja a tesztelést, szinte biztosra veszem hogy nem kis sikert fog megélni.
Azt gondolom közös horgászatunk, eddigi legszebb napját éltük meg az Önök jóvoltából, engem nagyon boldoggá tett, hogy saját kezem által nyerték vissza szabadságukat , mivel nagyon állatszerető vagyok örömmel mesélem, mind a 7 a lehető legkíméletesebb bánásmódban részesült, és boldogan úsztak vissza életkörnyezetükbe, szinte elköszönve tűntek el a mélyben.
Már többször is mondtam és bár tudom, hogy egy leírásban az ismétlés nem jó dolog de még egyszer köszönjük szépen, és ezúton gratulálok férjecskémnek, nekem ő a legnagyobb horgász, és Bukta Győző Úrnak is , hogy ilyen fantasztikus anyagokat kísérletezett ki, további sok sikert és minden jót kívánunk neki valamint a Buki team összes tagjának is!!
MIndenkinek hasonló szép élményeket, és GÖRBÜLJÖN!!!!
Üdv: Poczkodiné Simon Orsolya- POCOK_TEAM-

Szerző: Simon Orsolya / ftcorsy
Értékelés:
0

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár