Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Ti írtátok (tesztek, tapasztalatok, vélemények)



A pelletek dícsérete...

Sokan sokfélét írtak már az utóbbi néhány év újfajta etető és csali anyagairól, a pelletekről.
Igazából a tartalmát nem nagyon, alakját, megjelenési formáját nézve ismerős számunkra és valószínűnek tartom, hogy a horgászok nagy többsége kipróbálta már.
Mint már leírtam néhány éve találkotam és alkalmaztam először a pelleteket a BukiMix jóvoltából és azonnal beleszerettem.
Miért?
Ez elég érdekes kérdés.
Először azért, mert több halat fogtam vele, mint társaim.
Akik ismernek, azok tudják, hogy szeretem az új dolgokat kipróbálni, folyton azon jár az eszem, hogy tudom horogra csalni a különböző fajtájú halakat. Nos. A Buki pelletek korszakot nyitottak a horgász életemben, színessé tették a halfogás gyönyörű, szépséges tevékenységének sorát.
Barátaimmal rendeszeresen versenyben vagyunk és felemlegetjük: hogyha nem fogtunk, akkor vlószínűleg nincs is hal a vízben vagy nem Buki pelletekkel horgásztunk...
A BukiMix pelleteit legyen az bármelyik: epres, narancsos, kagylós, lebegő vagy süllyedő, kicsi vagy nagy, vélhetően széles e "horgász-hazában" sokan ismerik és közmegelégedésre szolgál.
Miért is írtam e sorokat?
Mert ismét belekezdtünk egy új szezonba, ismét lehetőség van ismerni, megismerni a régi-új BukiMix pelleteket.
Tavakban, folyóvizekben az összetétele révén a halak zsigereibe kell legyen kódolva az az íz és aroma együttes, amely fogóssá és sikeressé teszi az alkalmazását.
Hogyan kínáljuk fel?
Lehet gumigyűrűvel, átfúrva horogöblébe kötve, felfűzve, ki-ki hogyan...
"Az ördög nem alszik" és bizony hajlamosak vagyunk vizsgálni, összehasonlítani, kritizálni de ezeket alaposan ellenőrizve, kipróbálva és felelősséggel tegyük!
Nincs egyforma helyzet, szituáció, körülmény ezért a tapasztalat azt mondatja velem, hogy próbáld ki, használd széles körben, helyen és módszerekkel, és az eredmény nem marad el!
A barátaimmal, tanítványaimmal megtettük, így van összehasonlítási alapunk módszerben és eszközben.
Gyakorlatilag egész évben használható és hogy egy kis fizikát is belecsempésszek a dolgoba "a kölcsönhatási képesége" kiváló a vízzel, a halakra pedig egybehangzóan vonzási kölcsönhatással bír.
Már az idei szezonban is néhány helyzettől eltekintve a pellettel való halfogás viszi a prímet.
Kedves Sporttársak! Kicsik és Nagyok! Fiúk és Lányok!
Ha halat akartok fogni válasszátok a BukiMix pelletcsaládot! Jó szívvel ajánlom Nektek!

Üdvözlettel: Tanarur

Szerző: Hencz János / tanarur
Értékelés:
0

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár