Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Ti írtátok (tesztek, tapasztalatok, vélemények)



Tanítványaim élményei

A nyári tábor
Az iskola befejezése után elkezdődött az 1 hetes horgásztábor, amelyet az iskolánk horgászszakköre és a Paksi Atomerőmű Horgászegyesület közösen szervezett az egyesület horgász tavain. Minden nap reggel busszal mentünk ki a tóhóz, és izgalommal vártuk a meghírdetett programokat. Első nap megismerkedtünk a dunaszentgyörgyi gyerekkel Ők egyből meglátták a BukiMix-es pólómat, amelyet támogatónk jóvoltából viseltem. Az első nap a tanár úr megmutatta hogyan kell bekeverni a BUKIMIX-es etetőanyagot és az alapetetést elvégezni. Gyakoroltuk még a horogkötést, a szerelék készítést és azokat az alapismereteket, amelyeket tanított. Az etetőanyag bekeverése után elvégeztük a BukiMix-es etetőanyag gombócokkal az alapetetést és vártuk a nagy fogást. Meg is jött a fogás, majdnem mindenki az első órában fogott halat, köztük sporttársam Makó Dani, aki a sok fogott hal nyomán indulhatott a megyei horgásztáborba. Sokat gyakoroltuk a spicc és a math botos horgászatot, készűltünk a tábor utolsó napján sorra kerülő három tusa versenyre, amelyen én is jól szerepeltem. Nagyon örülök, hogy a paksi Rákóczi iskolába járok, amely ilyen elfoglaltságot tud számomra nyújtani, remélem jövőre is BUKIMIX-es etetőanyaggal horgászhatok a szabadidőmben és a horgásztáborban.

Dudás Dávid IV. c osztály

A horgászás
Már nagyon régóta szeretek horgászni. Nem rég voltunk dunakömlődön pecázni. Az iskolánkban is van horgászszakkör. A tanárúr foglalkozik velünk , tanít horgászni, horgot kötni és keszegező szereléket szerelni.
Ő mutatta meg hogyan kell BUKIMIX-es etetőanyagot bekeverni és azzal beetetni a tóba. Dubnakömlődön egy hűs helyen voltunk egy fa alatt horgásztunk. 5 perc multán már kapásom is volt. Nagyon erős hal volt, fársztottam, de nem ment, de aztán a végén mégis. Amikor közel ért a parthoz, akkor láttuk a barátommal, hogy egy amúr. Nagy nehezen megmerítette a barátom, kivettük a szájából a horgot, amelyen még mindig rajta volt a BUKIMIX-es pellet, csali. A halat betettem a hálóba utána mindjárt jött a másik kapás. Nem tudom, mi volt az, hogy mindenestől a vízbe esett a bot. Egy bottal kevesebb, gondoltam. Egyszer csak a bot nem mozgott tovább, sikerült kihalásznunk a vízből, utána még jött 6 kárász, ezeket is beraktam a hálóba. A mai nap nagyon sikeres volt. Ezután hazamentünk.

Molnár Balázs IV. c II Rákóczi F. Ált. Isk. Paks.

Szerző: Hencz János / tanarur
Értékelés:
0

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár