Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Ti írtátok (tesztek, tapasztalatok, vélemények)A Buki Csalik.

Horgászataim során a vízparton ,horgászokkal beszélgetve , egyre többször terelődött a szó, a Buki-Mix termékekre .Elmondásaikból azt tudtam meg ,
hogy az etető anyagok ,és horog csalik tekintetében ez a cég az ,aki ma magyar országon a legszélesebb termék kínálattal rendelkezik .Termékei keresettek ,és igen fogósak .Na de nekem ,ugyan mondhatják ,még ki nem próbálom ,addig fenntartásokkal fogadom a dicséreteket ,nem csak a halcsalikkal,bármivel kapcsolatosan is .Ki kell ezt próbálni ! És be is néztem néhány, jónak tartott horgász üzletbe ,venni ezt-azt.Az igen gyenge választék mellett ,egy két íznél többet ,nem találtam a polcokon.Kitartó kutatásaim során mellém szegődött a szerencse .Találtam egy jó kis horgászboltot .És ha már ott voltam ,vettem ,egy kis,ezt-azt , úgy két hónapra valót.Horog pelleteket :- tigris mogyoróst,szúnyog lárvást,
narancsost,édes kukoricást, kagylósat, banánost, frankfurti kolbászost,
halas banánost, fokhagymást, mézeset, scopexet, octopust, epreset.
Hideg vízi etető anyagokat :-12 kg fokhagymás etető pelletet, 12 kg mézeset etető pelletet, 24 kg hideg vízi sötét pontyozót, 12 kg sztár match etető anyagot ,24 kg szúnyog lárvás piros pontyozó etető anyagot,24 kg ponty speciált.5 flakon banános,5 flakon honey,és 5 flakon scopex Buki aromát.Vettem volna még néhány tervezett dolgot ,lebegő horogpelleteket ,lebegő ufót, lebegő csontit,de sajnos az eladó sajnálkozva közölte:- ez mind elfogyott.Így hát meg kellett elégednem ennyivel.
A halcsali próbája a horgászat ,a próba! Szúnyoglárvás piros pontyozóval kezdtem. Rosszul adagoltam hozzá a vizet. Kevés lett.DE ennek is lett eredménye! Busa 3,5 kg -os !Kísérletképpen , össze kevertem , a vödrös , előre áztatott kagylós pelletet ,a piros pontyozó etető anyaggal.
És hogy még fogósabb legyen ,Buki mézes aromával ízesítettem.
A végére össze is állt,az etető anyag keverékem.
Na de mit tegyek a horogra ?Nagy a gond,nehéz a választás.
A szúnyogos pellet, talán jó lesz?
A kis mohó! A Buki pellet kellett neki !
A puding próbája ,az evés ! Az eredmény most sem maradt el .A horgászat végén ,Endre barátommal volt minek örülnünk.Ponty,kárász,minden jött szépen .

Szerző: Kiss Béla / tuttti57
Értékelés:
0

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár