Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Ti írtátok (tesztek, tapasztalatok, vélemények)



A Bukidippek hatása

Sziasztok
Egy horgásztúra alkalmával kijutottunk a Debreceni tóra egy pár napra.Az időjárás nagyon rossz volt, mert viharos erejű szél és eső esett.A 4-dik napja még az eső mindig esett de a halak megelégelték az éhínséget.2006.június 1-jén délután 13:40-kor egy kihúzós kapásra lettem figyelmes.Az etetésen napok óta volt a hal, de 2-3 kilos pontyok jöttek.Folyamatosan etettünk a BUKI pellettel és saját lészétésű bojlik keverékével.(BUKIMIX kagylós pellet ill. gyümölcsös).A házilag készített kukorica ízesítésü bojlikkal
amit BUKIMIX fűszeres DIP-ben dippeltem.(BUKIMIX dipprek előnyeiről csak annyit, hogy nagyon jó sűrű, vízbe érve szemmel láthatólag folyamatosan oldódik és a bojli külső felületére tartós, kellemes illatú réteget képez).A délelőtt folyamán felkínált csalit pár óra elteltéveé már jelentkezett az első nagyobb méretű hal.Természetesen félyképezés, mérlegelés és fertőtlenítés után vissza lett helyezve a hal természetes környezetébe.(A méleg 14,50 kg-ot mutatott).A szakboltokban fellelhető több 10 féle dip közül nekem a BUKIMIX dippek lettek fogosak az adott körülmények között.Bátran ajánlhatom minden sportásrsamnak ill. ha kérdéseik vannak felhasználás tekintetében szívesen adok tippeket.

Szerző: Kovács István / vitapista
Értékelés:
0

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár