Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Felhasználási feltételek, regisztráció, vásárlás, információk

 • Felhasználási feltételek

  Az alábbi feltételeket elfogadom és tudomásul veszem.

  1. A Felhasználási feltételek hatálya
   Jelen „Felhasználási feltételek” a www.bukimix.hu és a bukimix.hu címen elérhető oldal használatának szabályait határozza meg.

  2. A portál igénybe vételének feltétele
   A portál, a regisztrációt követően vehető igénybe. A regisztráció során a felhasználónak ki kell töltenie az adatlapot, melynek során meg kell adnia Nevét, felhasználónevét (szabadon választott) e-mail címét, majd jelszavát. A későbbiekben az oldalra való belépés a regisztrált felhasználónév vagy E-mail cím és a jelszó megadásával lehetséges. A regisztráció feltétele, hogy a felhasználó jelen Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elfogadja.

  3. A regisztráció megszüntetése
   A felhasználó bármikor dönthet regisztrációja törléséről. Ebbéli szándékát saját, a regisztrációnál megadott e-mail címéről küldött levelében az adminnak címezve (admin@bukimix.hu) kérheti. A törlés indoklás nélkül elfogadjuk.

  4. Jelszó-használat, biztonság
   A felhasználó jelszava legalább hat karakter, nyilvánossági fokozata rögzített, azt csak a felhasználó ismeri. A visszaélések elkerülése végett ajánlatos magasabb biztonsági fokozatú, „erős” jelszót választani, mely az angol abc betűit és számokat egyaránt tartalmaz.

   A felhasználó köteles azt titokban tartani. A portál tulajdonosa és üzemeltetői nem vállalnak felelősséget azon visszaélésekért, melyeket az okozott, hogy a felhasználó nem megfelelő jelszót választott, vagy jelszavát mások számára hozzáférhetővé tette.

   Amennyiben a felhasználó elfelejti jelszavát, a bejelentkező oldalon kérhet új ideiglenes jelszót, melyet az első bejelentkezése után köteles megváltoztatni

  5. Google hitelesség ellenőrzés
   A portálon minden adatküldésnél Google captcha -t használunk (regisztráció, bejelentkezés, rendelés, stb.). Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a spam robotok müködését. Captcha V3 API segítségével ez az ellenőrzés automatikusan megtörténik. Amennyiben minden rendben, a rendszer engedélyezi az aktuális folyamat végrehajtását.

  6. A portál szolgáltatásai
   Kép feltöltése: A felhasználó saját adatlapjára feltöltheti fényképét, továbbá a fórumok hozzászólásait képekkel illusztrálhatja.

   Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a feltöltést feltételekhez kösse, különösen a fájlok méretét, formátumát illetően.

  7. A Szolgáltatás igénybe vételével összefüggő korlátozások, a felhasználó felelőssége
   A felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja. Az oldalt üzemeltető nem vállal felelősséget a felhasználót az oldal használata során ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a felhasználó az oldal használata során nem a kellő körültekintéssel járt el. A felhasználó köteles az oldal használata során tisztességesen, mások jogainak és érdekeinek szem előtt tartásával eljárni.

   Az alábbi tilalmak a felhasználó valamennyi megnyilatkozási formájára vonatkoznak (például bejegyzés, fénykép, más oldalra hivatkozás). A felhasználó köteles az alábbi korlátozásokat szem előtt tartani annak érdekében, hogy az oldal használatára vonatkozó szabályokat se szándékosan, se gondatlanságból ne sértse. A felhasználó köteles az oldal használatának szabályait tiszteletben tartani. A szolgáltató a tilalmat rendszeresen megszegő felhasználót kizárhatja, regisztrációját törölheti.

   Kizárás járhat különösen:

   • ha a felhasználó erotikus képet tölt fel,

   • ha a felhasználó burkoltan vagy nyíltan reklámoz másik weblapot vagy szolgáltatót, terméket.

   A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más felhasználók érdekeit sérti.
   Kérjük tiszteletben tartani mások magánszféráját, személyhez fűződő jogait és méltányolható érdekeit.
   Ne gyűjts más személyekről jogosulatlanul információkat, a megszerzett információkat jogosulatlanul ne használd fel. Tartózkodj bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésétől.
   Tartsd tiszteletben a szellemi alkotásokhoz fűződő jogokat, különösen a szerzői jogi védelem alá eső irodalmi, tudományos és művészeti alkotások, találmányok, formatervezési minták, használati minták, védjegyek és forgalmi árujelzők védelmére vonatkozó szabályokat!
   Kerüld az obszcén, trágár, illetve egyéb olyan kifejezéseket, megnyilvánulásokat, amelyek alkalmasak arra, hogy másokban megbotránkozást keltsenek.
   Tartózkodj minden olyan megnyilatkozástól, amely alkalmas arra, hogy valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoportot, vagy valamely más szempont alapján egyértelműen meghatározható csoportot vagy annak tagjait csoporthoz tartozásuk miatt sértse, lealacsonyítsa, vagy ellenük gyűlöletre uszítson.
   Vedd figyelembe, hogy minden ember más személyiség és mindenkinek lehet más véleménye egy adott témáról.

   Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal rendeltetésszerű használatát akadályozza.
   Kerülj minden olyan kommunikációt, amely az oldal rendeltetésszerű használatában másokat akadályozhat, vagy zavarhat. Tartózkodni a nyilvános kommunikációban az oda nem illő, ismétlődő, egyéb okból zavaró megnyilatkozásoktól, mások provokációjától.

   Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a oldalt üzemeltető érdekeit sérti.

   Ezen belül tehát

   • az oldal működésének megzavarásától, akadályozásától;

   • minden olyan kommunikációtól, amely az oldal üzemeltetésére vonatkozó, valótlan információt hordoz;

   • minden olyan tevékenységtől, amely az oldal informatikai biztonságát veszélyezteti; Tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely saját, vagy más személy termékének vagy szolgáltatásának a reklámozására irányul.

  8. Eljárás a felhasználó jogsértő magatartása esetén
   A fentiekben felsorolt jogsértő magatartás esetén, az oldal tulajdonosa jogosult a felhasználó regisztrációjának felfüggesztésére, vagy azonnali törlésére. Az oldal tulajdonosa a regisztráció felfüggesztését, vagy törlését megelőzően felhívja a felhasználót a kifogásolt magatartás abbahagyására. Regisztráció megszüntetését vonja maga után, ha a felhasználó saját vagy egyéb weblapot, terméket, szolgáltatást reklámoz, akár nyíltan, akár burkoltan. Ne helyezz el más oldal linkjét sem az adatlapodon, sem hozzászólásaidban. A reklámozásra megvannak a lehetőségek.

   Ha reklámozni szeretnél, kérjük vedd fel a kapcsolatot az oldal tulajdonosával a Kapcsolat űrlapunkon.

  9. Az oldal tulajdonosának felelőssége, szavatosság kizárása

   Az oldal tulajdonosa

   • vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az előző pontokban meghatározott jogosítványait (felhasználási feltételek, szolgáltatások megváltoztatása, felhasználókkal szembeni intézkedések, stb.) elsősorban ezen célok érdekében gyakorolja, valamint azért, hogy az oldalakat a felhasználók igényeinek megfelelően alakítsa.

   • a felhasználót regisztrációjának felfüggesztéséről vagy törléséről, függetlenül annak okától, minden esetben tájékoztatja a felhasználót, és törekszik a felhasználókkal való együttműködésre, a viták békés úton történő rendezésére.

   • az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető. Az oldal tulajdonosa a felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal.

  10. Moderálás
   A moderátorok, a moderációt szabad idejükben végzik, ezért fizetést nem kapnak. Jogukban áll az általuk negatívnak ítélt hozzászólást vagy akár újonnan nyitott topikot törölni.

  11. Tegező vagy magázó/önöző stílus
   Előre is elnézést kérünk akit esetleg sért a néhol tegeződő viszony az oldalon. Az oldal folyamatos fejlesztése során egyes helyeken megmaradt a tegeződő, máshol a magázó/önöző stílus. Természetesen a megkeresések alkalmával, ha a partner/ügyfél/látogató külön nem kéri, maradunk a magázó/önöző stílusnál, a legnagyobb tisztelettel. Megértésüket, megértéseteket köszönjük!

  Regisztráció

  Regisztrálni csak a bukimix.hu portálunkon lehet. A itt regisztrált felhasználói névvel léphet be a bukimix.hu/webshop WebÁruház-unkba is.
   

  1. lépés:
   • Eldönteni, hogy kereskedőként vagy felhasználóként regisztrál.
   • Vezeték- és keresztnév megadása.
   • Felhasználói név választás (az Angol ABC betűit és számokat 0-9-ig tartalmazhat).
   • E-mail: saját e-mail cim megadása (csak valós cím lehet, erre kapja a visszaigazoló levelet).
   • Jelszó: (minimum 5 karakter, és csak az Angol ABC betűit és számokat (0-9-ig) tartalmazhat)
   • Jelszó megerősítése: jelszó mégegyszer.
   • Felhasználási feltételek elfogadása.
   • Adatkezelési, adatvédelmi feltételek elfogadása.

   Ha nem ad meg jelszót, kap egy ideiglenest, melyet a portálra belépve az adatainál meg tud változtatni.

   A [Regisztrálok] -ra kattintva érvényesítheti a beírt adatokat.

   A következő lapon ellenőrizheti a megadott adatokat, a [Befejezés] gombra kattintva kész az első lépés.
    
  2. lépés:

   Kap egy visszaigazoló E-mail-t, melyben lesz egy link ami a Buki-Mix Információs oldal-ra mutat és a regisztrációját fogja érvényesíteni.
   Erre kattintva kész a regisztráció.

   
  Megjegyzés: A visszaigazoló E-mail-ben kapott link csak 24 óráig él. A lejárta után a regisztrációt elölről kell kezdeni.

   

  Kereskedőknek

  Először is, szükséges a fent leírt felhasználói regisztráció. Ezt követően a Partner regisztráció menűpontnál ki kell tölteni a Céggel kapcsolatos adatlapot. Ezután telefonos egyeztetés és kedvező elbírálás után bekapcsolásra kerűl a felhasználó; 'kereskedelmi státusz'.

  Vásárlás magánszemélyként

  Nincs más teendő, mint bejelentkezni a bukimix.hu/login WebÁruház-unkba vagy, ha még nincs regisztrálva akkor, regisztrálni magát a bukimix.hu/register portálon.

  Vásárlás menete:

   

  • Válassza ki a terméke(ke)t és adja meg a darabszámo(ka)t
  • A [Kosárba tesz] gombbal tudja érvényesíteni a megadott darabszámo(ka)t. Ez a gomb megtalálható az jobb oldalt a [ Kosár kezelő]-re kattintva vagy a lap alján.
  • [Kosarad] gombra kattintva szerkesztheti a darabszámo(ka)t.
  • A [Fizetés] gombra kattintás után beállítani a szállítási módot, kitölteni az adatlapot és elküldeni a rendelést. (Figyelem, az összeállított csomagot az itt megadott címre küldjük, ezért kérjük ügyeljen a pontos adatok megadására. Köszönjük!)
  • A rendelésről kapni fog egy visszaigazoló e-mailt.
  • Levélben, telefonon leadott rendelések feldolgozása, kiszállítása a megszokottnál tovább tarthat.

  Vásárlás viszonteladóként

  A módszer ugyan az mint a magánszemélynél, viszont az árak tekintetében a nagykereskedelmi árakkal számolunk.

  Szállítás, szállítási költségek viszonteladók részére

  Termékeink zavartalan beszerzése érdekében az alábbi szállítási lehetőségeket kínáljuk kereskedő partnereink számára Magyarország területén.

  A GLS futárszolgálattal történő kiszolgálás paraméterei:

  • Legkisebb rendelési érték nettó 10 000 Ft.
  • Számlázás nagykereskedelmi lista áron.
  • Csomag tömege max. 40 kg (göngyöleggel együtt).
  • Szállítási határidő a feldolgozástól számított max. 72 óra.
  • Feladási mód: utánvétes.
  • Szállítási költséget magunkra vállaljuk!

  Szállítás menete

  A megrendelés leadása után munkatársunk összeállítja a csomag tartalmát. Egyedi vagy készleten nem lévő terméket legyártjuk, vagy telefonos egyeztetés után másik termékkel helyettesítjük.

  Elkészítjük a számlát és a csomagba helyezzük. Lezárjuk a csomagot és megcímezzük. Átadjuk a szállító futár szolgálatnak (GLS), majd a jelzett határidőkkel megtörténik a kiszállítás.

  A csomag átvételénél a futár jelenlétében feltétlenül ellenőrizze a csomag éppségét, bontatlanságát! Amennyiben sérült, bontott csomagot kap, ellenőrizze a csomag tartalmát, a termékek tételes meglétét a számla alapján. Amennyiben hiányosságot, a termékek sérülését tapasztalja, abban az esetben kérje a futárt jegyzőköny megírására és szükség szerint ne vegye át, küldje vissza a csomagot.

  Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy a futárnak nem adunk át sérült vagy hiányos csomagot.

  Téves megrendelés

  Abban az esetben, ha Ön tévesen küldött el megrendelést a portálról, azonnal jelezze az info@bukimix.hu címre a Buki-Mix Információs oldal-on regisztrált felhasználói nevének és a rendelés számának megadásával és töröljük a téves megrendelését.

  Elállás joga

  A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet szerint Önnek az áruátvételtől számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételek mellett gyakorolható:

  • Az elállási jog csak a házhozszállítással átvett termékekre vonatkozik.
  • Az elállási jog nem vonatkozik a nem standard, tehát az Ön személyes kívánságainak megfelelően, egyedileg legyártott termékre.
  • Az elállásra vonatkozó igényét a határidőn belül a Buki-Mix Team felé kell bejelentenie (3700 Kazincbarcika, Csákány út 24. tel: 36 48 310407.,fax: 36 48 310407, E-mail: 🅸🅽🅵🅾🅱🆄🅺🅸🅼🅸🆇.🅷🆄
  • Az elállás feltétele, hogy a termék gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban, hibátlan állapotban és sérülésmentesen érkezzen vissza a Buki-Mix Team telephelyére (egyeztetés után). Ezek hiányában nem vállaljuk a termék visszavásárlását, illetve a terméket visszajuttatjuk a vásárlónak, saját költségére.
  • Visszatérítésre az áru ellenértéke kerül. Ezen felüli költséget nem áll módunkban visszatéríteni, illetve a visszajuttatás költsége is a vevőt terheli.
  • Az áru ellenértékét az áru beérkezését követően 5 munkanapon belül az Ön által megadott címre vagy bankszámlaszámra utaljuk vissza.

  Árak

  Áraink az ÁFA-t tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

  Szavatosság és jótállás

  Termékeink halak etetésére, csalízására használhatóak, emberi fogyasztásra alkalmatlan! Termékeink felhasználhatóságát a csomagoláson feltüntetett gyártási és szavatossági idő határozza meg. A szavatossággal ls jótállással kapcsolatos vitás kérdésekben a Ptk. 6:159. § (2) bekezdés rendelkezései, valamint a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet az irányadóak.

  Egyéb feltételek

  A képek és szövegek tartalmáért semilyen felelőséget nem válalunk.

  Mindazonáltal amennyiben sértő, megbotránkoztató tartalmat találunk, ilyenről visszajelzés érkezik, azt haladéktalanúl töröljük.

  A változtatás jogát fenntartjuk!

  A portál ezen hivatalos része magázó stílusban történt. Kérjük nézzék el nekünk, ha a tartalmi részekben a tegező stílust választjuk, ezért előre is bocsánatot kérünk akit ez esetleg sértene. Megértésüket köszönjük!

Buki-Mix Team 2018. február 24.

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár