Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Ti írtátok (tesztek, tapasztalatok, vélemények)



Első Bukimix-es pellet bevetés

Először is üdvözlök mindenkit, aki erre az oldalra téved.

Jó magam is nemrég jutottam Bukimix-es termékekhez, különféle pelletekhez, és etető anyagokhoz. Akasztóra mentem kipróbálni a termékeket, amelyekben (az ezen oldalon olvasott tájékoztatókból) nagyon bíztam. A termékek minden képzeletemet felülmúlták. Odaérkezésemkor az időjárás a kedvező volt az általam preferált úszós horgászathoz teljes szélcsend, a vízfelszín, mint egy tükör. Etetőanyaghoz Bukimix-es vegyes gyümölcsös pelleteket kevertem, csaliként is ezen pelletekből helyeztem a horogra csontival megspékelve. Az etetés után ~ 15-20 perc után megindultak a kapások, először méretesebb kárászok jöttek, amik megalapozták a kedvem. Na és ezek után megjött az első ponty, ami 3 kg-os nyurga volt amivel sikeresen megküzdtem a 20-as zsinórommal és 8-as horgommal, amitől egy kicsit féltem, de mint mondtam ezen a honlapon olvasottak alapján kipróbáltam és bejött. ezek után még sikerült még 2 db 3-3,5 kg-os nyurgát és egy 4, kg-os tükröst kifognom a tóból. Ezek mellett sajna volt néhány bénázásom is amit a bánatomra feltámadó igen erős szélre, és a vele megérkező komoly hullámzásra fogtam. Szóval összességében nagyon meg vagyok elégedve Bukimix-es termékekkel. Sajna erre felénk sem lehet beszerezni a terméket, de a netes rendelést 24 órán belül megkaptam, úgyhogy ezért is csak dicsérni tudom a terméket gyártó, forgalmazó céget.
Tanárúrnak köszönöm az élménybeszámolói során adott értékes tanácsokat. Hamarosan sikerül eljutnom az ön által is kedvelt Vörös-Malmi tóra is.

Üdvözlettel Sárosdi Tamás

Szerző: Sárosdi Tamás / sarosdit
Értékelés:
0

Kosár előnézet
A kosárban 0 termék van, 0 Ft étékben, melynek súlya 0,00 kg.

Kosár